Nordic PDC Place

English/Dansk/Svenska

Hvor
Copenhagen, Denmark; Malmö, Sweden; Helsinki, Finland

Hvornår
Efterkonferenceaktiviteter i september 2022

Hvorfor
Ved at organisere begivenheder med lokale borgere og organisationer vil vi introducere dem til samskabende design processer i en global kontekst. Vi håber på denne måde at kunne bidrage til også at åbne PD-konferencen op for lokale aktører ved at invitere dem til aktiviteter relateret til konferencen, som er mere målrettet forskere og praktikere.

Vi vil interagere med de lokale borgere og organisationer, der i øjeblikket samarbejder med lokale biblioteker. Derved tager vi udgangspunkt i konferenceteamet, som handler om at omfavne kosmologier. Vi tilstræber også at forme vores aktiviteter i overensstemmelse med teoretiske, metodiske og praktiske bidrag, der udspringer fra konferencen. Derudover har vi til hensigt at organisere aktiviteter på tværs af biblioteker med det formål at reflektere over de forskellige lokationers ligheder, forskelle og kendetegn.

Forskere, praktikere ansatte fra erhvervslivet og andre lokale aktører vil blive inviteret til at deltage.

Hvem
Amalia de Götzen ago@create.aau.dk
Joanna Saad-Sulonen jsaa@itu.dk
Jörn Christiansson jrme@itu.dk

PDC Place Aktivitet

AktivitetHvornårAktivitetsbeskrivelse
WorkshopEfterkonferenceAkademikere, ansatte fra erhvervslivet og lokale borgere vil på tværs af grupper indgå i dialoger omkring et udvalgt emne fra PD-konferencen for at afdække hvordan samskabende design finder sted i deres lokalområde.